IV edycja wydarzenia „Od pola na wrocławski stół” już 6 października!
W imieniu Convention Bureau – Wrocław zapraszamy do udziału w wyjątkowym wydarzeniu kulinarnym „Od pola na wrocławski stół”, które odbędzie się 6 października 2025 r. w hotelu Novotel Wrocław Centrum.

To już czwarta edycja spotkania, które łączy producentów regionalnej żywności z przedstawicielami wrocławskiej gastronomii, stwarzając przestrzeń do inspiracji i współpracy.
Co czeka na uczestników?
- kulinarna opowieść z degustacją w wykonaniu znanego szefa kuchni Kuby Korczaka,
- prezentacja innowacyjnej platformy Townely,
- okazja do bezpośrednich rozmów oraz nawiązania nowych kontaktów biznesowych.
Dla kogo?
Wydarzenie kierowane jest zarówno do wystawców i producentów żywności, jak i do restauratorów i przedstawicieli branży gastronomicznej.
👉 Chcesz wziąć udział?
Zgłoszenia przyjmujemy pod adresem: chorazykiewicz@convention.wroclaw.pl
Organizatorzy i partnerzy
Wydarzenie jest inicjowane i finansowane przez Gminę Wrocław (Biuro Rozwoju Gospodarczego, Wydział Promocji Miasta i Turystyki Urzędu Miejskiego Wrocławia).
- Organizator: Fundacja Promocji Turystyki Kongresowej Convention Bureau – Wrocław
- Partnerzy: Stowarzyszenie Aglomeracja Wrocławska, Dolnośląskie Produkty Regionalne, Gastro Miasto